JOBB

Hva ser vi etter?

I Windmill ønsker vi deg velkommen uavhengig av om du har salgserfaring fra før. Dersom du er en vinnerskalle med stå-på-vilje, har et sterkt ønske om å få til salg og liker å snakke med mennesker i telefonen – har vi salgskompetansen og opplæringsprogrammene som gjør at du vil lykkes med å skape deg en salgskarriere.

Send oss en åpen søknad

Tjenester

Kampanjehåndtering

Les mer

Windmill har bred erfaring og gode analyseverktøy innenfor databasehåndtering og kan hjelpe deg med alt fra enkeltstående kampanjer, til samkjøring av aktivitetsplan. I tillegg kan vi skreddersy løsninger for håndtering og verdioptimalisering av kundeportefølje og kundeløp.

Distribusjon

Les mer

Vi vet hvor viktig det er for våre kunder å kunne ha tilgang til gode produkter raskt og som kan distribueres kjapt og effektivt. Derfor tilbyr vi alle tjenester innenfor logistikk, som innkjøp, lagerhotell, pakking og distribusjon dit våre kunder måtte ønske. Dersom det er ønskelig kan vi også ta oss av all print av faktura, informasjonsbrev, returer og reklamasjonshåndtering.

Callsenter

Les mer

Windmill har over 25 års erfaring fra callsenterdrift for organisasjonsmarkedet. Vi vet hvordan vi skal tiltrekke oss oppmerksomheten til et prospect, konvertere dette til en lojal kunde – for så å kontinuerlig maksimere transaksjonsverdien.

Gjennom en kombinasjon av tett dialog med våre oppdragsgivere og gode salgskunnskaper sikrer vi en positiv kundeopplevelse samtidig som vi optimaliserer våre klienters inntekter og kundebase. Vi formidler våre oppdragsgiveres budskap effektivt og presist.

Vårt team